Antieke schatten en elegant design...

Met een rauw randje en authentieke materialen. Geïnspireerd door reizen en verhalen vanuit de hele wereld, waarin traditioneel vakmanschap en erfgoed samenkomen. En dat alles gecombineerd in een unieke, warme en ingetogen sfeer...

 

Welkom in de wereld van Hoffz Interior.

scroll

Carola van der Weide

EIGENARESSE HOFFZ INTERIOR

In 2006 zei Carola van der Weide haar baan bij een gerenommeerd interieurbedrijf op om zich volledig te richten op de start van haar eigen interieurmerk. Carola miste bepaalde items op de markt die overeenkwamen met haar eigen stijl. Items die haar eigen ideeën en wensen weerspiegelden. Dat was het moment dat ze dacht: "Als het niet op de interieurmarkt verkrijgbaar is, dan moet ik het zelf gaan maken!” En dat deed ze.

Ze vloog naar India met de blauwdrukken en ontwerpen van haar eerste collectie om enkele leveranciers te bezoeken en haar langgekoesterde droom werd werkelijkheid. In 2008 werd Hoffz Interior opgericht en al snel verkocht ze haar eerste, zelfontworpen producten.

Hoffz Interior is een interieurmerk dat haar stijl ontleent aan etnisch design met ongepolijste, unieke elementen. Wij hebben een uitgesproken voorliefde voor producten die onder invloed van de natuurlijke elementen een verweerde look krijgen. 
De collectie bestaat uit meubelstukken gemaakt van materialen die een vorig leven hebben gehad en blootgesteld zijn aan de krachten van de natuur en de mens. Kortgezegd, Hoffz staat voor authentiek en uitzonderlijk. 

Bedenken, ontwerpen en begeleiden van interieurprojecten, zowel zakelijk als privé.

Bekijk hier ons project: MAUD Thuis In Eten
MAUD Thuis In Eten

CONTACT

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.