Hoffz Brandstore

De Hoffz Brandstore is ontstaan uit de behoefte naar een omgeving waarin de Hoffz-collectie in al haar glorie te zien is. In de store ontdek je wat Carola van der Weide je wil laten ervaren met haar merk Hoffz Interior. Het laat perfect zien waar de stijl van Hoffz voor staat. Hier onderga je de hele sfeer en beleving van het merk.

scroll

Exclusief & tijdloos

De Brandstore fungeert als “etalage” voor het label en als winkel voor de consument. Bij Hoffz Brandstore vind je een groot deel van de totale Hoffz-collectie. De (zit)meubels, onze handgeweven linnen plaids en natuurlijk de uitgebreide collectie verlichting. Uiteraard zijn ook de antieke objecten zoals potten, kruiken en ornamenten te vinden in de Brandstore. 

 

Onze Brandstore is gesitueerd in de gezellige binnenstad van Roermond, centraal gelegen in Limburg en daardoor ook goed te bereiken vanuit Duitsland en België. Kom langs en dompel jezelf helemaal onder in de “Hoffz-sfeer”. Zie, voel en ervaar onze collectie!

Hoffz Gift Card

Voor iemands verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid; de Hoffz Gift Card is het perfecte cadeau om die feestelijke momenten extra speciaal te maken! Met de Hoffz Interior Gift Card geef je een persoonlijke keuze uit tal van mooie items uit onze collectie, het zal een feestje zijn om de Gift Card te geven én te ontvangen! De Gift Card is alleen inwisselbaar in onze Hoffz Brandstore in Roermond. 

 

De Gift Card is makkelijk te bestellen door ons een email te sturen.

Brandstore
Kom en bekijk

de Hoffz Brandstore

Hoffz Brandstore

Schoenmakersstraat 12
6041 EZ Roermond
Nederland
T. +31 8800 33 110
E. roermond@hoffz.nl

VERSTUUR BERICHT
Openingstijden:

Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
 

Ivm voorbereidingen van de Sale op 24 en 25 februari, zijn wij donderdag 23 februari gesloten!

VERSTUUR BERICHT
CONTACT

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.